FilmnyheterSpelnyheter

Är Medal of Honor 2 under utveckling?

Enligt ett par jobbannonser som Electronic Arts publicerade den här morgonen jobbar Danger Close, studion bakom förra årets Medal of Honor, på en ”unannounced AAA first person shooter”.

Jobbannonserna är för en senior gameplay designer och en vapen- och fordonsgrafiker, och de uppger att studion jobbar på en ”större titel” som just nu är ”tidigt i utvecklingen”. Det är med största sannolikhet en uppföljare till Medal of Honor det handlar om; en teori som stärks av det faktum att de som söker jobbet bör ha ”ingående kunskap” i moderna vapen.

Ytterligare en intressant aspekt av jobbannonsen är att Electronic Arts söker efter utvecklare som har kunskap i ”multiplayer and/or co-op development”, vilket antyder att nästa titel i Medal of Honor-serien kan komma att ha kooperativt spel.

Medal of Honor blev inte den framgångsaga som Electronic Arts hade hoppats på – spelet såldes ”bara” i två miljoner exemplar under dess första månad på marknaden – men det verkar som att utgivaren har förtroende för varumärket fortfarande. Med tanke på hur nyligen Medal of Honor släpptes kan det dock dröja ett tag innan uppföljaren utannonseras.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.