FilmnyheterSpelnyheter

Nästa Silent Hill avslöjat, heter Downpour

Som tidigare utlovat avslöjade det senaste numret av spelmagasinet Game Informer nästa titel i Silent Hill-serien, som heter Silent Hill: Downpour.

Nästa spel i Silent Hill-serien kommer vara ovanligt stort, baserat på den demoversion som Game Informer fick se – utvecklarna tvingades lägga till ett tunnelbanesystem så att låta spelare skulle kunna förflytta sig genom staden snabbare. Området som visades låg i den sydöstra delen av Silent Hill; ett område som aldrig har visats i serien tidigare. Som namnet antyder kommer vatten att spela en central roll i spelet, men det är ännu okänt hur.

Vad gäller gameplay kommer fienderna att vara mycket svårare att döda, och de vapen som spelaren plockar upp blir så småningom svagare och går sönder. Vill man inte möta fiender kan man välja att fly istället för att fäkta, men man gör bäst i att hugga av ett ben eller två på sin fiende innan man lägger benen på ryggen. Bosstriderna i spelet utgörs av quick time-events.

Silent Hill: Downpour släpps till Xbox 360 och PlayStation 3 någon gång under 2011. Du hittar en inscannad version av Game Informers artikel här.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.