FilmnyheterSpelnyheter

Nytt Tomb Raider avslöjas nästa månad

Computer and Video Games har avslöjat att nästa titel i Tomb Raider-serien kommer att avslöjas i nästa nummer av GamesMaster, som når tidningsställen näst-nästa månad.

Det har försiktigt antytts att ett nytt Tomb Raider-spel är under utveckling, men det här är det första konkreta vi hör om en ny titel i serien. GamesMaster-numret släpps den 4 januari, och nästa Game Informer förväntas också innehålla information om spelet. Mycket mer info att vänta inom kort, alltså.

Square Enix, spelets utgivare, har också varumärkesskyddat termen A Survivor is Born. Samma text visades i slutet av det senaste numret av Game Informer, bredvid en bild av ett sjunkande skepp. Så har vi också den beskrivning som ingick i en Square Enix-läcka förra året:

”When a sudden storm destroys her research vessel, a young and inexperienced Lara Croft finds herself stranded on a mysterious and remote island hidden off the shores of Japan.”

Det har dock spekulerats att den beskrivningen gäller ett Tomb Raider-spel som sedermera har lagts ned. Huruvida spekulationerna stämmer får vi veta i december.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.