FilmnyheterSpelnyheter

Rykte: PSP2 är lika kraftfull som PS3

Det ryktas att PlayStation Portable 2 kommer att släppas under det fjärde kvartalet i år, och att Sony har sagt till utvecklare att konsolen är lika kraftfull som PlayStation 3.

Det rapporterar MCV. Uppgifterna om att konsolen är lika kraftfull som PS3 överensstämmer bra med en artikel som IGN publicerade i början av december förra året, i vilken de hävdade att den bärbara konsolens hårdvara är tillräckligt kraftfull för att visa grafik på samma nivå som tidiga PS3-titlar.

Sony ska också efterfråga “richer, more in-depth content to differentiate its device from app-centric Apple and Android devices” från utvecklare, enligt MCV. De rapporterar också att enheten kommer att använda ett ”media format”, vilket står i kontrast mot tidigare uppgifter som har hävdat att konsolen inte kommer att använda fysisk media.

PlayStation Portable 2 kommer att avtäckas på ett event i Tokyo, Japan den 27 januari, och enligt MCV kommer mer information att publiceras på Game Developers Conference i mars och på E3-mässan i juni.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.