FilmnyheterSpelnyheter

Rykte: Raven jobbar på stealth-fokuserad Bond-titel [Uppdaterat]

Det ryktas att Raven Software, studion bakom X-Men Origins: Wolverine, jobbar på en stealth-fokuserad titel i James Bond-serien.

Ryktet härstammar från James Bond-nyhetssajten MI6, som hävdar att produktionen av Ravens spel stannade upp när Metro Goldwyn-Mayer tvingades ansöka om konkurs. En annan bidragande orsak var också att Raven Software fick i uppdrag att jobba på nya kartpaket till Call of Duty-spelen. När MGM:s ekonomiska situation nu har förbättrats, och kartpaketen är färdiga, ska produktionen på spelet ha återupptagits.

MI6 rapporterar också att de har fått veta att Raven Software har jobbat på en uppföljare till förra årets X-Men Origins: Wolverine. Det projektet ska dock ha lagts på is tills vidare.

Det senaste spelet baserat på den brittiska superspionen, James Bond: Bloodstone, har hittills underpresterat kraftigt. För några veckor sedan sade Activision att de överväger att sälja dess utvecklare, Bizarre Creations.

Uppdatering: Raven-animatören Hanjin Song har publicerat en demoreel som innehåller en hel del gameplay från det ovan nämnda Bond-spelet. Det ser inte alls illa ut.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.