FilmnyheterSpelnyheter

Slutfilmen för StarCraft II: Heart of the Swarm läckt?

Det verkar som att Kotaku har snubblat över en tidig version av avslutningsfilmen för nästa kapitel i StarCraft-serien, StarCraft II: Heart of the Swarm.

Om klippet är äkta, vilket det verkar vara, är det här förmodligen årets största läcka. StarCraft II: Heart of the Swarm är fortfarande över ett år bort, och det här klippet är ett hårt slag mot Blizzard Entertainments policy att inte avslöja några detaljer om deras spels handling.

Är klippet äkta? Först och främst är det vattenmärkt med logotypen för The Third Floor, som har varit en av Blizzards konsultföretag under utvecklingen av mellansekvenserna i StarCraft II: Wings of Liberty. Blizzard Entertainment är listade som en av The Third Floors klienter på deras hemsida.

Activision-Blizzard har som vanligt mött alla frågor med ”Activision-Blizzard kommenterar inte rykten eller spekulationer”, men handlingar talar tydligare än ord, och företaget har ägnat hela morgonen åt att försöka plocka alla kopior av filmen som har publicerats på nätet. Det är med andra ord inte säkert hur länge filmen nedan kommer att finnas kvar.

SPOILERVARNING, uppenbarligen. Filmen följer.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.