FilmnyheterSpelnyheter

Tomb Raider-rebooten har tillkännagivits

Square Enix har precis tillkännagivit Tomb Raider, en total reboot av Tomb Raider-serien som utvecklas hos Crystal Dynamics.

Tomb Raider utgör en nystart för serien har titeln inga anknytningar till tidigare Tomb Raider-spel. Den öppnas med att en ung, skrämd kvinna spolas upp på en strand efter att en brutal storm har förstört båten hon reste med. På egen hand – men inte ensam – måste hon nu försöka överleva i vildmarken.

Spelet är det första kapitlet om en ung och oerfaren Lara Croft som inte längre är en rik godsherre med äventyrliga hobbies, utan en vanlig kvinna som hamnar i en extraordinär situation och tvingas ta reda på hur långt hon är villig att gå för att hålla sig själv vid liv. Både fysiska och psykiska prövningar utlovas.

“Forget everything you knew about Tomb Raider,” sade Darrell Gallagher, chef för Crystal Dynamics. “This is an origins story that creates Lara Croft and takes her on a character defining journey like no other.”

Spelet kommer att avtäckas helt och hållet i nästa nummer av Game Informer, som innehåller tio sidor av exklusiv information och exklusiva bilder. Det släpps nu på lördag. Du hittar de två första bilderna på den nya Lara Croft nedan.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.