FilmnyheterSpelnyheter

Torchlight blir konsolexklusivt till XBLA

Runic har följt upp gårdagens tillkännagivande om att Torchlight kommer till Xbox Live Arcade genom att avslöja att spelet kommer att vara exklusivt till Xbox 360:s onlineplattform.

Travis Baldtree, chef för Runic Games, avslöjade att de inte har några planer på en PlayStation 3-version av spelet på företagets forum.

“No PS3 plans to speak of,” sade han. “Microsoft is acting as the publisher on this one. And given how much work it was to get one console game done, I’m a little relieved we didn’t attempt both platforms at once anyway.”

Baldtree berättade också lite om hur kontroller och dylikt kommer att fungera i konsolversionen av spelet. Man styr spelaren med styrkorset, attackerar med ABXY-knapparna och använder krafter med D-paden. 360-versionen kommer att ha samma innehåll som PC-versionen, men vissa funktioner har anpassats för att fungera bättre med handkontroll.

Du hittar de första bilderna från Xbox 360-versionen av Torchlight nedan. Spelet släpps den 14 februari, men har inte fått någon prislapp ännu.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *.

*
*

eller

Alla bilder och filmklipp på Spelnyheter.nu tillhör respektive ägare.
En hemsida av Anders Norén.